خشک کردن ذرت چگونه است؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

خشک کردن ذرت بسیار مهم است؛ زیرا ذرت باید به خوبی خشک شود تا به درستی پاپ کورن شود. در غیر این صورت به سادگی تبدیل به ذرت پخته می شود. چه ذرت را برای تهیه پاپ کورن خشک کنید و چه ذرت را که خیس شده است دوباره خشک کنید، باید ذرت را با دقت و کاملا خشک کنید. فقط یک هسته سفت شده و کاملا خشک شده بهترین پاپ کورن را تشکیل می دهد.

هسته های پاپ کورن را روی سینی دستگاه آبگیری غذا پخش کنید. اطمینان حاصل کنید که پاپ کورن با فاصله ای از هم فاصله داشته باشد تا هوا بین هر یک از هسته ها قرار گیرد.

هم چنین بخوانید:آموزش روش خشک کردن ذرت برای پفیلا

آبگیر را روی ۱۳۰ درجه تنظیم کنید و زمان بگذارید تا خشک کن از قبل گرم شود.

سینی را داخل آبگیر قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه خشک شود. پاپ کورن را هر ۱۰ دقیقه چک کنید تا ببینید به اندازه کافی خشک شده است یا خیر.

وقتی مغزها را از نظر خشکی بررسی می کنید، اجازه دهید کمی خنک شوند. از انگشتان خود برای احساس کردن هسته ها استفاده کنید تا خشکی آنها را درک کنید. یک هسته خوب خشک شده چرمی و کمی چسبنده به نظر می رسد.

وقتی پاپ کورن به خوبی خشک شد آن را جدا کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد، آن را در ظرف دربسته و دربسته نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کند.

منبع: OURDAILYLIFE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *