برشته کردن ذرت با روغن زیتون چگونه است؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

برشته کردن ذرت طعم دودی-شیرین لذت بخشی را به ارمغان می آورد. حتی اگر ذرت تازه ندارید، می توانید با استفاده از ذرت منجمد روی بلال یا در دانه به نتایج خوبی برسید. استفاده از روغن زیتون سبک طعم این سبزی همه کاره را بدون غلبه بر آن بیشتر می کند. ذرت بو داده را می توان به انواع غذاها از جمله سوپ، سالسا یا سالاد اضافه کرد.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

دانه های ذرت یخ زده را در یک آبکش در سینک قرار دهید و روی آنها آب سرد بمالید تا یخ زدایی شود.

هم چنین بخوانید: آموزش روش خشک کردن ذرت برای پفیلا

ذرت ها را چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آبکش شود.

مغزها را روی یک ورقه پخت که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است بریزید. آنها را با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

تابه را داخل فر گذاشته و مغزها را به مدت ۵ دقیقه بپزید. ذرت ها را کمی مخلوط کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید.

ذرت ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه یخ زدایی شود.

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

لپه های ذرت را با برس روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید.

هر خوشه ذرت را در فویل آلومینیومی بپیچید.

ذرت ها را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید.

ذرت ها را از فر خارج کرده و فویل را تا حدی باز کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و اجازه دهید ذرت کمی قهوه ای شود.

آیا شما روش دیگری برای برشته کردن ذرت می شناسید؟

منبع: OUREVERYDAYLIFE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *