۳ روش فریز کردن ذرت

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

ذرت یکی از مواد غذایی پرطرفدار و خوشمزه است که امروزه علاوه بر استفاده در غذاها در انواع سالاد نیز به کار می رود. یکی از سوالاتی که همواره وجود دارد، این است که فریز کردن ذرت به چه صورت است؟ در این مطلب با ما با آموزش این موضوع همراه باشید.

مهم نیست که کدام روش را انتخاب کنید ، قبل از شروع به فریز کردن باید مقدارذرت مورد نظر خود را کنار بگذارید. همچنین می توانید کیسه های فریزر را آماده کنید و از ماژیک های نشانگر برای نوشتن تاریخ روی کیسه فریزرها استفاده کنید.

هم چنین بخوانید: آموزش ویدیویی ۴ روش پخت و تهیه ذرت

چگونه یک ذرت بلانچ نشده را فریز کنیم؟

  • ذرت را پوست کنده و ابریشم آنها را جدا کنید.
  • بلال های ذرت را در کیسه های فریزر قرار دهید و هوای آن را خارج کنید.
  • تاریخ هواگیری شدن کیسه را با ماژیک دائمی روی آن ثبت کنید.
  • کیسه را داخل فریزر بگذارید.

چگونه دانه های ذرت بلانچ شده را فریز کنیم؟

فریز کردن ذرت

بلانچ کردن یک روش پخت خیلی سنتی است که برای تازه نگه داشتن محصولات برای مدت طولانی تری استفاده می شود. به علاوه ، به از بین بردن آلودگی کمک می کند و ذرت را روشن و زرد نگه می دارد.

طرز تهیه

  • ذرت را پوست کنده و ابریشم آنها را جدا کنید.
  • قابلمه ی بزرگی را برای جوشاندن بیاورید.
  • بلال ذرت را در آب در حال جوش برای بلانچ شدن قرار دهید. ( ۷ دقیقه برای بلال های کوچک، ۹ دقیقه برای بلال های متوسط و ۱۱ دقیقه بلال های بزرگ)
  • بلال های ذرت را بلافاصله برای مدت زمان مشابه در آب یخ قرار دهید.
  • ذرت ها را از قابلمه خارج کنید و با دستمان کاغذی حوله ای به آرامی خشک کنید.
  • دانه های بلال ذرت را ببرید و درون کیسه ی فریزر بریزید.
  • هوای درون کیسه را خارج کنید و تاریخ هواگیری شدن کیسه را با ماژیک دائمی روی آن ثبت کنید.
  • کیسه را درون فریزر قرار دهید.

چگونه می توانیم دانه های ذرت بلانچ نشده را فریز کنیم؟

اگر از خود می پرسید که آیا می توانید ذرت را بدون بلانچ منجمد کنید، پاسخ مثبت است! نکته مثبت: هنگام انجماد هسته ذرت ، اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای نفس کشیدن هسته ها داشته باشید. توصیه می کنیم دانه های ذرت را در یک لایه منجمد کنید.

طرز تهیه

  • ذرت را پوست کنده و ابریشم آنها را جدا کنید.
  • دانه های بلال ذرت را برش دهید و درون کاسه یا ظرفی بریزید.
  • دانه های ذرت را در کیسه های فریزر ریخته هوای آن را خارج کنید.
  • تاریخ هواگیری شدن کیسه را با ماژیک دائمی روی آن ثبت کنید.
  • کیسه را در فریزر قرار دهید.

ماندگاری ذرت در فریزر چقدر است؟

ذرت منجمد بلانچ نشده، چه به شکل بلال یا دانه ای باید حدود ۶ ماه در کیسه ی فریزر هوا گیری شده دوام بیاورد. ما پیشنهاد می کنیم که ذرت بلانچ شده را حدود ۳ ماه در فریزر نگه دارید. البته نکته قابل توجه این است که ذرت تازه در یخچال ۱ تا ۲ روز ماندگاری دارد.

در این مطلب سه روش برای فریز کردن ذرت معرفی کردیم. شما از چه روشی برای این کار استفاده می کنید؟

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *