چگونه بهترین میلک شیک ممکن را درست کنیم
توت فرنگی؟ نعنا فلفلی؟ موزی؟ هر طعمی که شما دوست دارید! همراه با راهنمای گام به گام ما درست کردن میلک شیک را یاد بگیرید.
فهرست مطالب
چگونه بهترین میلک شیک ممکن را درست کنیم؟
میلک شیک ها یکی از نماد دسرها هستند. آنها خنک کننده تازه ، کم چرب و شیرین و می توان آن را با هر طعمی که تصور می شود ، درست کرد. یک جرعه از آن باعث شود که شام در مدرسه قدیمی و خوردن همبرگر ایستاده را در یک روز تابستانی شرجی و بقیه روزهای شیرین و رضایت بخش را تصور کنیم.
اما برای لذت بودن این دسر نیازی به رزرو کردن غرفه ندارید. تهیه ابتدایی آن ساده است . اگر اینکه ظرفی از بستنی در دست دارید ، نصف راه را رفته اید. در ادامه همراه ما باشید زیرا تست آشپزخانه ما نشان می دهد که چگونه می توان بیشترین طعم های میلک شیک را درست کرد.
مواد اولیه مورد نیاز
- ۱/۳ لیوان شیر، شما می توانید از شیر کامل ۲ % یا شیر نیم چرب استفاده کنید.
- ۱ یا ۱/۲ لیوان بستنی ( وانیل پایه شیک را خوب می سازد اما می توانید از طعم های دیگر مانند شکلاتی استفاده کنید.
- میکس های خوشمزه! یک شربت شکلات ، کره بادام زمینی ، یک موز خرد شده یا سایر میوه ها ، یک مشت شکلات یا چیپس کره را تصور کنید (می توانیم همین گونه ادامه دهیم…)
- البته مخلوط کن، اگر می خواهید دقیقا در لیوان خودتان درست کنید، می توانید از یک مخلوط کن کلاسیک یا غوطه ور استفاده کنید.
قدم اول: مواد را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را مستقیما در مخلوط کن بریزید. برای نتیجه بهتر ، اول شیر را بریزید. این کار باعث می شود که مخلوط کن سریع مخلوط کند. مطمئن شوید بستنی فبل از حرکت نرم است. اگر اینکه خیلی سفت باشد ، ممکن است نیاز شود که شیر بیشتری اضافه کنید و این کار باعث رقیق شدن شیک می شود.
ما می خواهیم که میلک شیک توت فرنگی درست کنیم. بنابراین ۱/۲ توت فرنگی منجمد و یک قاشق غذا خوری مربا توت فرنگی اضافه می کنیم.
نکته طرفندانه : برای یک شیک فوق العاده غنی ، از شیر کامل یا نیم چرب کرم دار استفاده کنید. ولی هیچگاه از خامه سنگین استفاده نکنید. اگر آن را در مخلوط کن بریزید مخلوط کره ای بدست خواهید آورد.
قدم دوم: تا زمانی که نرم بشود مخلوط کنید.
الان زمان مخلوط کردن است. شما باید چشم هایتان را به طور دائم نگه دارید. این یک سبک طلایی ساخت شیک است. نه خیلی سفت نه خیلی نرم (آبکی). البته که همیشه می توانید آن را ، آنگونه که دوست دارید درست کنید. استفاده از شیر کمتر برای سفت شدن ، یا بیشتر برای رقیق شدن.
قدم سوم: لذت ببرید.
میلک شیک خود را ، داخل یک لیوان سرد برای سرو کردن بریزید. خود میلک شیک تنها یا همراه کرم(خامه) مزه عالی ای دارد. یک احساس خیالی؟ لایه ای از سس شکلات یا غلات شرین (سریال) .
الآن شما درست کردن ساده میلک شیک را بلد هستید ، طرح های مختلف بیشتر را امتحان کنید.
میلک شیک – کم چرب: ماست یخ زده یا شربت را برای بستنی جایگزین کنید یا آب میوه را برای بخشی از شیر جایگزین کنید. آن را به صورت مالت (خامه ای) درست کنید: به آسانی می توانید از شیرهای مالتی (خامه ای) قدیمی که از رستوران ها می گیرید ، تقلید کنید. به راحتی شیر خامه ای را از فروشگاه بردارید.( معمولا کنار صبحانه و شیرکاکائو پیدا می شوند.)به ازای هر ۱ لیوان شیر ۲-۴ قاشق غذا خوری اضافه کنید. آب گازدار(نوشابه ) قدیمی : بعد از درست میلک شیک، آب گاز دار (نوشابه) را بریزید. فقط مطمئن شوید که آن را هم نزنید زیرا باعث کف کردنش می شود.
منبع: READERSDIGEST