مواد غذایی که باعث جلوگیری از اختلال حافظه می شوند
از دست دادن حافظه و اختلال آن، بخشی اجتناب ناپذیر از فرایند پیر شدن است ، اما آیا راهی برای کاهش سرعت آن وجود دارد؟ مطالعات نشان می دهند که خوردن برخی غذاهای خاص می توانند به جلوگیری وکاهش سرعت این روند کمک کنند.
دانشگاه هاروارد برای بررسی این موضوع، یک مطالعه ۲۰ ساله انجام داد که نتایج امیدوار کننده ای برای جلوگیری از افت حافظه به همراه داشت. شرکت کنندگان در این آزمون، تست های تفکر ذهنی را انجام دادند.
آنها دریافتند که سه غذای خاص که در جلوگیری از کاهش حافظه به مردان کمک می کنند عبارتند از: آب پرتقال ، سبزیجات برگ دار و انواع توت ها. متخصصان همچنین نتیجه گرفتند که سبزیجات نارنجی و قرمز برای جلوگیری از زوال حافظه مفید هستند. کسانی که روزانه آب پرتقال می نوشند نسبت به افرادی که یک بار در ماه آب پرتقال مصرف می کنند، ۴۷ درصد کمتر به اختلال حافظه مبتلا می شوند.
اگر به دنبال بهبود حافظه و کاهش روند اختلال و از دست رفتن آن هستید، کافی است این غذاها را به سادگی به رژیم غذایی روزانه شما خود اضافه کنید. بدین منظور از آب پرتقال در تهیه اسموتی استفاده کنید ، صبح ها انواع توت را به همراه جو دوسر میل کنید و علاوه بر این ها حتما سعی داشته باشید در وعده شام خود از سبزیجات استفاده کنید.
منبع: HEALTHYGEM