معرفی غذاهای بین المللی : آدانا (کباب ترکیه ای)
آدانا یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که شباهت بسیاری به کباب کوبیده ایرانی دارد. این غذا که جزو محبوب ترین کباب ها در ترکیه به شمار می رود، به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است.
زمان آماده سازی مواد اولیه آدانا حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه می باشد.
آدانا مانند دونر کباب سرو می شود. این کباب پس از آماده شدن به همراه گوجه فرنگی ، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص ترکیه ای است قرار گرفته و سرو می شود.
مواد لازم آدانا
- گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس فلفل دلمه ای و پیاز را رنده کرده و به آن ها اضافه کنید. حال مواد را کاملا ورز دهید تا یکدست شوند. اگر بخواهید آدانا را با منقل ذغال درست کنید، باید مواد آن را دو ساعت در یخچال قرار دهید، اما در صورتی که بخواهید به شکل کباب تابه ای تهیه کنید، نیازی به انجام این کار نیست. فقط باید مواد کباب را ورز داده و به شکل دلخواه در روغن داغ سرخ نمایید. سپس با نان پیتا نوش جان کنید.
هم چنین بخوانید: دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده رستورانی
پس از آماده شدن کباب ها، مقداری روغن زیتون در نان پیتا ریخته و کباب را به همراه مخلفات دلخواه خود درون نان قرار داده و سرو نمایید.
در صورت تمایل می توانید آدانا را با برنج به همراه مخلفاتی مانند گوجه و فلفل هم سرو کنید.
آیاشما طرفدار غذاهای ترکی هستید؟ تجربه ای در خصوص تهیه آدانا دارید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: recipesaroundtheworld