قبل از پرواز چه غذاهایی نخوریم؟

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

ممکن است شما هنگامی که سوار هواپیما هستید،  دل درد و حالت تهوع داشته باشید. در این مطلب به شما خواهیم گفت که چه غذا هایی را نباید و باید قبل از پرواز استفاده کنید. با ما همراه باشید.

غذاهایی که باید از آنها خودداری کنید:

  • کلم، گل کلم و کلم بروکلی

درست است که این سبزیجات برای بدن بسیار مفید، اما در عینی که بسیار سالم اند، در مواقعی هم می توانند ضررآمیز باشند. این سبزیجات سبز و سفید سرشار از فیبر هستند که باعث نفخ معده می شوند.

  • کافئین

بهترین کار این است که کافئین استفاده نکنید؛ زیرا باعث کمبود آب بدن شما می شود و همچنین نمی توانید که در هنگام پرواز بخوابید.

  • غذاهای قندی

غذاهای دارای کربوهیدرات می توانند باعث گاز معده شوند. لاکتوز ( در محصولات لبنی )، فروکتوز (در پیاز ، گندم و…) و سوربیتول ( در میوه هایی مانند سیب و هلو ) می توانند به بعضی از افراد در پرواز آسیب برسانند.

هم چنین بخوانید: چگونه بهترین تعطیلات را داشته باشیم؟

قبل از پرواز
  • حبوبات

غذا هایی مانند عدس، لوبیا و نخود به دلیل فرایند هضمی توانند باعث نفخ در بعضی از افراد شوند.

  • غذاهای سنگین

شاید بخواهید قبل از پرواز، غذا های سنگین مانند همبرگر یا سیب زمینی سرخ کرده بخورید؛ اما این یکی از بدترین کار ها است زیرا باعث ناراحتی معده می شود.

  • خوردن غذای زیاد

درست است که شما نمی خواهید هنگام پرواز احساس گرسنگی، اما با خوردن غذای زیاد فقط باعث می شوید که بر روی معده فشار بیاید و درد بگیرد.

غذاهایی را که می توانید قبل از پرواز، استفاده کنید:

  • تنقلات سالم

در هنگام پرواز خود می توانید میان وعده های زیادی مانند آجیل خام ، غلات خشک و ساندویچ مرغ استفاده کنید.

هم چنین بخوانید: غذاهایی که بعد از ورزش نباید بخوریم

  • پروتئین و کربوهیدرات

کربوهیدرات غلات سبوس دار و پروتئین به فشار خونتان کمک می کند. شما می توانید ،فاصله نگارشی میوه خشک ، آجیل خام و کره بادام زمینی را قبل از سوار شدن تهیه و در هواپیما میل کنید.

  • آب

سعی کنید برای هر ساعت که در هواپیما هستید، آب بنوشید؛ زیرا ارتفاع باعث کاهش آب بدن شما می شود. نوشیدن آب را قبل، بعد و در زمان پرواز انجام دهید.

برای داشتن سفری سالم و ایمن در زمان پرواز، سعی کنید این نکات را قبل از پرواز تا جایی که امکان پذیر است، رعایت کنید.

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *