طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی
کیک شیفون شکلاتی یک کیک بسیار سبک است که با روغن گیاهی، تخم مرغ، شکر، آرد، بیکینگ پودر، و طعم دهنده ها درست می شود. محتوی زیاد روغن و تخم مرغ یک کیک بسیار مرطوب ایجاد می کند و از آنجا که روغن در دمای پایین هم مایع است، کیک شیفون تمایلی به سخت و خشک شدن ندارند مانند کیک های کره ای سنتی. در ادامه با ما با آموزش طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شیفون شکلاتی
۷ تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده از هم جدا شود
۱/۲ پیمانه پودر کاکائو
۳/۴ پیمانه آب جوش
۱ و ۳/۴ پیمانه آرد کیک
۱ و ۳/۴ پیمانه شکر
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ پیمانه روغن کانولا
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر تار تار

مواد لازم برای کرم روی کیک شیفون شکلاتی
۱/۳ پیمانه کره
۲ پیمانه شکر شیرینی پزی
حدود ۵۷ گرم شکلات شیرین نشده، ذوب شده و خنک شده
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۳ تا ۴ قاشق غذا خوری آب داغ
آجیل خرد شده اختیاری
طرز تهیه کیک شیفون
- اجازه دهید تخم مرغ ها ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند. در یک کاسه، کاکائو و آب را مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود. در یک کاسه ی بزرگ آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. در یک کاسه ی دیگر زرده ی تخم مرغ، روغن و وانیل را بزنید سپس همراه با مخلوط کاکائو به مواد خشک اضافه کنید. بزنید تا خوب مخلوط شوند. در یک کاسه ی بزرگ دیگر با همزن تمیز سفیده های تخم مرغ و پودر تارتار را با سرعت زیاد بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. سپس در مخلوط زرده ی تخم مرغ فولد کنید.
- به آرامی با قاشق خمیر را در ظرف میان تهی ۲۵ سانتی متری بریزید. با چاقو روی خمیر را برش دهید تا بسته های هوا از آن خارج شود. در پایین ترین طبقه فر در دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ تا ۶۵ دقیقه یا تا زمانی که اگر به آرامی فشار دادید سطح کیک خاصیت ارتجاعی داشته باشد، بپزید. فورا برگردانید تا خنک شود. یک چاقو را در کناره ها و مرکز ظرف بچرخانید. کیک را روی بشقاب سرو برگردانید.
- برای تهیه آی سینگ، کره را در یک ماهی تابه ذوب کنید. از روی حرارت بردارید، شکر شیرینی پزی، شکلات، وانیل و آب را اضافه کنید و هم بزنید. روی کیک بریزید. در صورت تمایل با آجیل خرد شده تزیین کنید.
حقایق غذایی
۱ تکه: ۲۶۸ کالری، ۱۱ گرم چربی (۳ گرم چربی اشباع شده)، ۷۳ میلی گرم کلسترول، ۲۶۲ میلی گرم سدیم، ۴۰ گرم کربوهیدرات (۳۰گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۴ گرم پروتئین.
آیا شما تاکنون کیک شیفون شکلاتی درست کرده اید؟
منبع: TASTEOFHOME