طرز تهیه کیک اسفنجی سنتی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
کیک اسفنجی یک کیک سبک خوشمزه برای صبحانه یا عصرانه است که از تخم مرغ، آرد و شکر تهیه می شود. تاریخچه این کیک به دوره ی رنسانس باز می گردد واحتمالا سر منشا آن در اسپانیا بوده است.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی سنتی
۶ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر، تقسیم شده
۱/۲ پیمانه آب گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار
۱/۲ پیمانه بستنی شکلاتی برای روی کیک
هم چنین بخوانید: آموزش تصویری تهیه کیک ردولوت (کیک مخملی قرمز)
طرز تهیه
- تخم مرغ ها را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. آرد و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه ی بزرگ، زرده ها را بزنید تا کمی غلیظ شوند. به تدریج ۱یک پیمانه شکر را اضافه کنید و بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. آب و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید. مواد خشک را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در یک کاسه ی دیگر، سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار را با سرعت متوسط بزنید تا قله های نرم روی آن شکل بگیرد، به تدریج به باقیمانده شکر اضافه کنید، تقریبا هر بار یک قاشق چایخوری، با سرعت بالا بزنید تا قله های نرم شکل بگیرد و شکر حل شود. یک چهارم سفیده ی تخم مرغ را در خمیر فولد کنید (دورانی هم بزنید). سپس باقی سفیده ها را هم داخل مواد فولد کنید.
- به آرامی با قاشق مواد را در قالب میان تهی ۲۵ سانتی متر چرب نشده بریزید. روی خمیر را با چاقو برش دهید تا بسته های هوا آن خارج شود. در طبقه ی پایین فر به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه یا هنگامی که کیک را فشار دادید به حالت اول بازگردد، بپزید. بلافاصله ظرف را برگردانید. و کاملا خنک کنید.
- سپس با چاقو کیک را از کناره ها و وسط ظرف جدا کنید. کیک را از ظرف خارج کنید و در بشقاب سرو قرار دهید. کیک را برش دهید و بستنی را به صورت قطره ای روی کیک بریزید.
حقایق غذایی
یک تکه: ۲۲۹ کالری
۳ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع)
۱۰۶ میلی گرم کلسترول
۱۴۰ میلی گرم سدیم
۴۶ گرم کربوهیدرات(۳۱ گرم قند، ۱ گرم فیبر)
۵ گرم پروتئین
شما تا حالا کیک اسفنجی درست کردین؟ دستور تهیه تون رو با ما به اشتراک بذارین.
منبع: TASTEOFHOME