طرز تهیه کیک اسفنجی سنتی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کیک اسفنجی یک کیک سبک خوشمزه برای صبحانه یا عصرانه است که از تخم مرغ، آرد و شکر تهیه می­ شود. تاریخچه این کیک به دوره ­ی رنسانس باز می گردد واحتمالا سر منشا آن در اسپانیا بوده است.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی سنتی

۶ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره

۱/۲ قاشق چای­خوری نمک

۱ و ۱/۲ پیمانه شکر، تقسیم شده

۱/۲ پیمانه آب گرم

۱ قاشق چای­خوری عصاره وانیل

۱/۲ قاشق چای­خوری کرم تارتار

۱/۲ پیمانه بستنی شکلاتی برای روی کیک

هم چنین بخوانید: آموزش تصویری تهیه کیک ردولوت (کیک مخملی قرمز)

طرز تهیه

  1. تخم مرغ­ ها را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. آرد و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه­ ی بزرگ، زرده ­ها را بزنید تا کمی غلیظ شوند. به تدریج ۱یک پیمانه شکر را اضافه کنید و بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. آب و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید. مواد خشک را به مخلوط زرده­ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. در یک کاسه­ ی دیگر، سفیده ­ی تخم مرغ و کرم تارتار را با سرعت متوسط بزنید تا قله­ های نرم روی آن شکل بگیرد، به تدریج به باقیمانده شکر اضافه کنید، تقریبا هر بار یک قاشق چایخوری، با سرعت بالا بزنید تا قله ­های نرم شکل بگیرد و شکر حل شود. یک چهارم سفیده ­­ی تخم مرغ را در خمیر فولد کنید (دورانی هم بزنید). سپس باقی سفیده ­ها را هم داخل مواد فولد کنید.
  4. به آرامی با قاشق مواد را در قالب میان تهی ۲۵ سانتی متر چرب نشده بریزید. روی خمیر را با چاقو برش دهید تا بسته ­های هوا آن خارج شود. در طبقه ی پایین فر به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه یا هنگامی که کیک را فشار دادید به حالت اول بازگردد، بپزید. بلافاصله ظرف را برگردانید. و کاملا خنک کنید.
  5. سپس با چاقو کیک را از کناره­ ها و وسط ظرف جدا کنید. کیک را از ظرف خارج کنید و در بشقاب سرو قرار دهید. کیک را برش دهید و بستنی را به صورت قطره ­ای روی کیک بریزید.

حقایق غذایی

یک تکه: ۲۲۹ کالری

۳ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع)

۱۰۶ میلی گرم کلسترول

۱۴۰ میلی گرم سدیم

۴۶ گرم کربوهیدرات(۳۱ گرم قند، ۱ گرم فیبر)

۵ گرم پروتئین

شما تا حالا کیک اسفنجی درست کردین؟ دستور تهیه تون رو با ما به اشتراک بذارین.

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *