طرز تهیه پاستا ایتالیایی به صورت تصویری
با وجود این که امروزه پاستا به یک غذای جهانی تبدیل شده است، اما طعم پاستای ایتالیایی در دنیا بی نمونه است. آرد سمولینا عنصر اصلی تشکیل دهنده انواع پاستا است. پاستای ایتالیایی فقط از آرد سمولینا و آب تشکیل می شود.
۲۵ اکتبر هر سال روز جهانی «پاستا» است. بیش از ۶۰۰ نوع پاستا در دنیا وجود دارد؛ از پاستای محبوب پنه گرفته تا روتینی، فسیلی، کاپلینی، فتوچینی، آلفردو، ماکارونی، اسپاگتی، لینگویینی، ورمیشل و …

هم چنین بخوانید: آموزش تصویری تهیه کوکی زنجبیلی
اگر چه پاستا غذایی اصالتا ایتالیایی است و تاریخچهای قدیمیتر از پیتزا دارد اما چینیها با «نودل برنج و تخممرغ»، آلمانیها با «اسپاتزل» و یونانیها با «اوزو» به سبک خودشان گاهی در آن دست میبرند و آن را به شیوه خودشان طبخ میکنند.
در ادامه طرز تهیه پاستای ایتالیایی به صورت مرحله به مرحله و ویدیویی آموزش داده شده است.
منبع: READERSDIGEST