طرز تهیه نان کدو حلوایی
یکی از خوراکی های مفید و خوشمزه فصل پائیز کدو حلوایی است که کاربردهای بسیاری در تهیه غذاهای مختلف و انواع دسر دارد. در این مطلب با ما با شرح طرز تهیه نان کدو حلوایی همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد لازم
۱ و دو سوم پیمانه آرد همه منظوره
۱ و نیم پیمانه شکر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
یک چهارم قاشق چای خوری میخک زمینی
۲ عدد تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده
۱ پیمانه کدو تنبل کنسرو شده
نصف پیمانه روغن کانولا
نصف پیمانه آب
نصف پیمانه گردوی خرد شده
نصف پیمانه کشمش، اختیاری
هم چنین بخوانید: تزیین کدو و ایدههای میوه آرایی شب یلدا
طرز تهیه نان کدو حلوایی
فر را از قبل با دمای ۱۷۶ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. ۸ ماده ی اولیه ی اول گفته شده را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها، کدو، روغن و آب را با هم، ترکیب کنید و هم بزنید، با مواد خشک هم بزنید تا مرطوب شوند. گردو و کشمش را در مخلوط فولد کنید. درون قالب لوف ۲۳ در ۱۳ چرب شده بریزید. آن را بپزید تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در مرکز آنن فرو کردید تمیز بیرون بیاید، ۶۵ تا ۷۰ دقیقه. قبل از بیرون آوردن از ظرف، درون ظرف روی قفسه سیمی خنک کنید.
چگونه متوجه شوید که نان کدو حلوایی آماده است؟
هنگامی که به پایان زمان پخت نزدیک شدید، یک خلال دندان یا چاقو را در مرکز نان فرو کنید در حالی که هنوز در فر است. اگر خلال دندان یا چاقو تمیز بیرون آمد، نان آماده ی بیرون آوردن از فر است. شانه دیگر این است که لبه ها قهوه ای می شوند و شروع به کندن از ظرف می کنند.
آیا می توا این دستور را با مخلوط کیک درست کرد؟
خیر، ما توصیه نمی کنیم این دستورالعمل را با مخلوط کیک درست کنید، با این وجود، می توانید از مخلوط کیک به عنوان میانبر در این دستورهای تهیه کدو تنبل استفاده کنید.
چگونه نان کدو حلوایی را مرطوب نگه دارید؟
برای مرطوب نگه داشتن نان کدو حلوایی، آن را در فویل یا پلاستیک بسته بندی بپیچید و در ظرف هوابندی شده قرار دهید. نان کدو تنبل به مدت دو روز در دمای اتاق باقی می ماند. برای حفظ نان به مدت طولانی ، تا یک هفته در یخچال یا ۲-۳ ماه در فریزر قرار دهید.
چه ابزاری برای این دستور العمل ضروری است؟
نکته جالب در مورد این دستور تهیه نان کدو حلوایی آسان این است که فقط چند ظرف را کثیف می کند. شما به یک کاسه با اندازه متوسط ، همزن دستی محکم و ۱۳ در ۲۳ اینچ احتیاج دارید. این مواد لازم دم دستی سودمند برای پخت نان را نگه دارید.
حقایق غذایی
۱ تکه: ۲۲۱ کالری، ۱۰ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع)، ۲۳ میلی گرم کلسترول، ۲۱۲ میلی گرم سدیم، ۳۱ گرم کربوهیدرات (۲۰ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۳ گرم پروتئین.
منبع: TASTEOFHOME