طرز تهیه تیرامیسو دسر پر طرفدار و خوشمزه

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تیرامیسو یک دسر پر طرفدار و خوشمزه ایتالیایی با طعم قهوه است. به نظر می رسد تیرامیسو در دهه ی ۱۹۶۰ یا ۱۹۷۰ اختراع شده است اما، مبدا آن مشخص نیست. در این مطلب با ما با آموزش تهیه تیرامیسو همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

۲/۱ پیمانه خامه ی زیاد زده شده

۲ پیمانه ماست وانیلی

۱ پیمانه شیر بدون چربی

۱/۲ پیمانه اسپرسو دم کرده خنک شده

۲۴ عدد بیسکوییت انگشتی (لیدی فینگر) ترد

پودر کاکائو

تمشک تازه اختیاری

هم چنین بخوانید: آموزش ویدیویی تهیه کیک شیر داغ

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک، خامه را بزنید تا قله های سفت ایجاد شود، سپس با ماست فولد کنید ( خامه را با ماست به صورت دورانی مخلوط کنید). ۲/۱ مخلوط خامه را کف یک ظرف مربعی ۲۰ سانتی متری پخش می­ کنیم.
  2. در یک ظرف کم عمق، اسپرسو و شیر را مخلوط کنید. به سرعت بیسکوییت ها را در مخلوط اسپرسو فرو کنید و اجازه دهید بیش از حد مایع از بیسکوییت ها بچکد. بیسکوییت­ ها را یک لایه روی خامه در ظرف بچینید و برای اینکه کاملا سطح کار از بیسکوییت پوششیده شود در صورت نیاز بیسکوییت ها را تکه کنید و در قسمت های خالی قرار دهید. باقی مانده ی مخلوط خامه را روی بیسکوییت ها بمالید و پودر کاکائو روی آن بپاشید. یک لایه ی دیگر از بیسکوییت ها را تکرار کنید.
  3. رویش را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. در صورت تمایل می توانید با تمشک سرو کنید.

حقایق غذایی

۱ تکه: ۱۷۷ کالری، ۶ گرم چربی (۴ گرم چربی اشباع)، ۴۱ میلی گرم کلسترول، ۸۰ میلی گرم سدیم، ۲۵ گرم کربوهیدرات (۱۸ گرم شکر، فیبر ۰)، ۶ گرم پروتئین.

شما تیرامیسو دوست دارید؟ نظرات و تجربیات خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

منبع: READERSDIGEST

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *