طرز تهیه اسلایس خرما-آجیلی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

اسلایس خرما-آجیلی یک شرینی بسیار خوشمزه است که به دلیل وجود آجیل و خرما خواص بسیار زیادی دارد و بسیار مقوی است. در این مطلب با ما با آموزش طرز تهیه اسلایس خرما-آجیلی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسلایس خرما-آجیلی

۳/۴ پیمانه کره، نرم شده

۱/۳ پیمانه شکر

۱ و ۳/۴ پیمانه آرد همه کاره

۱/۲ پیمانه جو دوسر قدیمی

۱/۴ قاشق چای­خوری نمک

مواد لازم برای filling

۱/۲ پیمانه عسل

۱/۲ پیمانه مربا­ی سیب

۲ قاشق غذاخوری کره

۱/۲ پیمانه شکر قهوه ­ای

۲ تخم مرغ بزرگ، به آرامی زده شده

۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره

۱/۲ قاشق چای­خوری بیکینگ پودر

۱/۴ قاشق چای­خوری نمک

۱/۴ قاشق چای­خوری پودر دارچین

۱ و ۱/۴ آجیل خرد شده

۱ و ۱/۴ خرمای خرد شده

هم چنین بخوانید: طرز تهیه دسر موز منجمد شده میوه ای

طرز تهیه

  1. فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را بزنید تا سبک و نرم شود. در یک کاسه ­ی کوچک، آرد، جو و نمک را مخلوط کنید، به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. مواد حاصل را در کف چرب نشده با ابعاد ۳۳ در ۲۳ سانتی متر به قطر ۳ سانتی متر پرس کنید. به مدت ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کناره­اش قهوه­ای شود. پس از خروج از فر بگذارید تا خنک شود.
  2. برای filling، در یک قابلمه بزرگ عسل، مربای سیب و کره را روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. هم بزنید تا کره و ژله ذوب شوند سپس از روی حرارت بردارید. شکر قهوه­ای، تخم مرغ­ها و وانیل را بزنید. در یک کاسه­ی کوچک، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین مخلوط کنید و با مخلوط عسل ترکیب کنید. سپس در مخلوط آجیل و خرما بریزید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را روی خمیر پخته شده بریزید و خوب پخش کنید. سپس در فر به مدت ۲۴ تا ۲۸ دقیقه بپزید تا قهوه­ ای طلایی شود. سپس بگذارید در خود ظرف یا روی توری خنک شود و در نهایت به برش ­های مساوی تقسیم نمایید.

حقایق غذایی

۱ برش: ۲۳۵ کالری، ۱۱ گرم چربی (۵ گرم چربی اشباع)، ۳۳ میلی گرم کلسترول، ۱۲۰ میلی گرم سدیم، ۳۳ گرم کربوهیدرات (۲۲ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۳ گرم پروتئین.

شما تاکنون اسلایس خرما-آجیلی درست کرده اید؟ نظرتون رو در این مورد با ما در میان بگذارید.

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *