طرز تهیه اسلایس خرما-آجیلی
اسلایس خرما-آجیلی یک شرینی بسیار خوشمزه است که به دلیل وجود آجیل و خرما خواص بسیار زیادی دارد و بسیار مقوی است. در این مطلب با ما با آموزش طرز تهیه اسلایس خرما-آجیلی همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه اسلایس خرما-آجیلی
۳/۴ پیمانه کره، نرم شده
۱/۳ پیمانه شکر
۱ و ۳/۴ پیمانه آرد همه کاره
۱/۲ پیمانه جو دوسر قدیمی
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای filling
۱/۲ پیمانه عسل
۱/۲ پیمانه مربای سیب
۲ قاشق غذاخوری کره
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۲ تخم مرغ بزرگ، به آرامی زده شده
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ و ۱/۴ آجیل خرد شده
۱ و ۱/۴ خرمای خرد شده
هم چنین بخوانید: طرز تهیه دسر موز منجمد شده میوه ای
طرز تهیه
- فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را بزنید تا سبک و نرم شود. در یک کاسه ی کوچک، آرد، جو و نمک را مخلوط کنید، به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. مواد حاصل را در کف چرب نشده با ابعاد ۳۳ در ۲۳ سانتی متر به قطر ۳ سانتی متر پرس کنید. به مدت ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کنارهاش قهوهای شود. پس از خروج از فر بگذارید تا خنک شود.
- برای filling، در یک قابلمه بزرگ عسل، مربای سیب و کره را روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. هم بزنید تا کره و ژله ذوب شوند سپس از روی حرارت بردارید. شکر قهوهای، تخم مرغها و وانیل را بزنید. در یک کاسهی کوچک، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین مخلوط کنید و با مخلوط عسل ترکیب کنید. سپس در مخلوط آجیل و خرما بریزید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را روی خمیر پخته شده بریزید و خوب پخش کنید. سپس در فر به مدت ۲۴ تا ۲۸ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. سپس بگذارید در خود ظرف یا روی توری خنک شود و در نهایت به برش های مساوی تقسیم نمایید.
حقایق غذایی
۱ برش: ۲۳۵ کالری، ۱۱ گرم چربی (۵ گرم چربی اشباع)، ۳۳ میلی گرم کلسترول، ۱۲۰ میلی گرم سدیم، ۳۳ گرم کربوهیدرات (۲۲ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۳ گرم پروتئین.
شما تاکنون اسلایس خرما-آجیلی درست کرده اید؟ نظرتون رو در این مورد با ما در میان بگذارید.
منبع: TASTEOFHOME