دلیلی که نباید مرغ را قبل از پختن بشویید
گفت و گو هایی ، در بین نسل های مختلف بوده است که آیا باید گوشت خام را قبل از پختن شست؟ نظریه های قوی و محکمی برای هر دو طرف گفت و گو وجود دارند. وقتی که مردم انتخاب می کنند که مرغ هایشان را قبل از پخته شدن بشویند ، آنها فکر می کنند که از جرمشان کاسته می شود ، در حالی که این یک واقعیت اشتباه است.
مطابق با نظریه سیستم سلامت ملی انگلیس ، وقتی که شما مرغ را داخل ظرف شویی می شویید ، ممکن است که مشکلات جدی را به همراه داشته باشد. هنگامی که آبی را که به گوشت خام برخورد کرده ، به ظرف شویی یا کانتر شما تماس پیدا کند ممکن است که باعث پخش باکتری بر روی آنها شود.که این دلیل می تواند باعث افزایش مسمومیت شود.
بهترین راه برای کشته شدن باکتری ها که قسمت کشاورزی ایالت متحده (USDA) راهنمایی می کند این است که مرغ ، در دمای حداکثر ۱۶۵ درجه پخته شود. شستن مرغ هایتان هیچ هدفی به دنبال ندارد و حتی ممکن است که به جرمش نیز افزوده شود.
سرآشپزهای حرفه ای و با تجربه این مشکل را تقسیم کرده اند .جولیا چایلد ، طرفدارانجام این کار بود در حالی که اینا گارتن می گوید: به انجام آن نیازی نیست.
اگر اینکه نگران مرغتان هستید به جای آن روش بهتر است که از حوله استفاده کنید و آن را بپوشانید. اگر هم که آن دسته از مردمانی هستید که بر روی نظریه خود پایدار هستند و از اعتقادات واقعی و درست امتناع می کنند ، مطمئن شوید که آن محل میتواند با آب آلوده خیس شود و دست هایتان را هم نیز کامل بشویید.
منبع: HEALTHYGEM