دستور تهیه شیرینی مرنگ وانیلی

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

آیا دوست دارید طرز تهیه شیرینی مرنگ وانیلی را یاد بگیرید؟ ما به شما طرز تهیه این شیرینی سبک و بدون چربی را یاد خواهیم داد. با weloveit  همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی مرنگ وانیلی

  • سه عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق چایی خوری وانیل
  • ¼ چایی خوری کرم تارتار
  • ۲/۳ فنجان شکر

هم چنین بخوانید: دستور تهیه شیرینی کره بادام زمینی

مرنگ وانیلی

طرز تهیه

  • سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه در ظرف بمانند.
  • فر را بگذارید در دمای ۲۵۰ درجه گرم شود. وانیل، کرم تارتار را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط به خوبی هم بزنید. شکر را ابتدا یک قاشق غذاخوری اضاف کنید و همزدن خود را سریع کنید و به ریختن شکر ادامه دهید تا تمام شود. هم زدن را تا ۷ دقیقه ادامه دهید.
  • مواد را درون قیف پلاستکی مخصوص شیرینی بریزید و کف ظرفی که می خواهید شیرینی درست کنید، مواد را کم به صورت مارپیچ در بیاورید. این کار را تا زمانی که موادتان تمام شود ادامه دهید. به یاد داشته باشید که بین هر کوکی باید فاصله باشد تا به یکدیگر نچسبند.
  • بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه آنها را بررسی کنید اگر پخته بودند، فر را خاموش کنید و بگذارید کوکی ها به مدت ۱ ساعت خنک شوند.

هر یک کوکی: ۱۰ کالری ، ۰ چربی (۰ چربی اشباع) ، ۰ کلسترول ، ۵ میلی گرم سدیم ، ۲ گرم کربوهیدرات (۲ گرم قند ، ۰ فیبر) ، ۰ پروتئین دارد.

شیرینی مرنگ وانیلی یکی از بهترین کوکی ها برای کسانی است که رژیم غذایی دارند؛ زیرا کالری این کوکی بسیار کم است و هیچ نوع چربی در آن وجود ندارد.

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *