دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده رستورانی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

بیشتر افراد طرفدار سیب زمینی سرخ شده ترد هستند. اغلب رستوران‌ها و کافه‌ها سیب زمینی‌ها را بسیار ترد و لذیذ تهیه می‌کنند. سیب زمینی سرخ شده ترد در منزل هم به سادگی و مانند رستوران‌ها قابل تهیه است. در ادامه با آموزش تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد و رستورانی به صورت ویدیویی با ما همراه باشید.

برای تهیه سیب زمینی سرخ شده رستورانی ، ابتدا سیب زمینی‌ها را رنده کرده‌ به آن‌ها نمک افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخ قرار دهید. این کار به ترد شدن سیب زمینی‌ها در هنگام سرخ شدن کمک می‌کند. سپس سیب‌زمینی ‌ها را درون روغن داغ قرار داده و پس از سرخ شدن در صورت تمایل به آن‌ها ادویه‌هایی مانند فلفل، سیر و … بیفزایید.

ویدیو مشابه: آموزش تصویری تهیه کوکی زنجبیلی

منبع: TASTE OF HOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *