آموزش طرز تهیه کیک وانیلی به همراه ویدیو

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

یکی از بهترین روش ها برای درست کردن یک دسر خوشمزه و سریع، کیک وانیلی است. شما می توانید برای تولد، محل کار خود و مهمانی ها آن را درست کنید و مطمئن باشید که اغلب افراد عاشق خوردن آن هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک لذیذ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی

۱ – ½ فنجان خامه ترش

۱ قاشق غذا خوری رب لوبیا وانیلی

۱ قاشق غذاخوری پودر وانیل

۴ فنجان پودر کیک

۲ – ½ فنجان شکر

۴ – ½ قاشق چایی خوری بیکینگ پودر

۲ قاشق چایی خوری نمک

۱ فنجان کره نرم شده

¼ فنجان روغن کانولا

۶ عدد سفیده تخم مرغ

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

فیلر:

¼ فنجان خامه سنگین

۱ قاشق غذا خوری رب لوبیا وانیل

۶ اونس تراشه پخت سفید(white baking chips)

۱ قاشق غذاخوری پودر وانیل

۶ عدد سفیده تخم مرغ

۱ – ½ فنجان شکر

½ قاشق چایی خوری تارتار

½ قاشق چایی خوری نمک

۲ فنجان کره

مرحله اول: وانیل های خود را ترکیب کنید

درست کردن کیک خود را با مخلوط کردن رب لوبیا وانیل، پود وانیل و خامه شروع کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه در ظرف بمانند. به ما اعتماد کنید و رب لوبیا وانیل و پودر وانیل را هر دو با هم دیگر استفاده کنید؛ زیرا می خواهید طعم متفاوت و خوشمزه ای با دیگر کیک وانیلی ها داشته باشید.

خامه ترش به شما در داشتن طعم لطیف کمک می کند.

مرحله دوم: خمیر کیک را مخلوط کنید

در حالی که خامه و وانیل در ظرف قرار دارند، آرد کیک، شکر، بکینگ پودر و نمک را دو بار الک کنید و مطمئن شوید که صاف شده اند. هرچه نرم تر شوند برای کیک شما بهتر است. سپس کره و روغن کانولا را اضافه و هم بزنید.

در ادامه، یک سفیده تخم مرغ را در مواد بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر بدست بیاید. سپس سفیده تخم مرغ های بعدی را بریزید. با هر بار اضافه کردن تخم مرغ، دقت کنید که خوب هم زده اید. در آخر خمیر بدست آمده را به خامه و وانیل اضافه کنید.

بعد از اینکه خمیرتان آماده شد، وقت آن رسیده که موادتان را در سه عدد تابه بریزید. اگر سه عدد تابه ندارید، نگران نباشید زیرا در انتها می توانید کیک خود را با برش دادن لایه ای کنید.

به یاد داشته باشید که قبل از ریختن خمیر، تابه را حتما چرب کنید.

خمیر را به طور مساوی در سه تابه بریزید و در فر با درجه ۳۵۰ F به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید. هنگامی که کیک پخت آن را بیرون بیاورید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس آنها را از ماهیتابه بیرون بیاورید.

کیک وانیلی

مرحله چهارم: فیلر کیک را درست کنید

کار خود را با ذوب کردن تراشه پخت با خامه شروع کنید. برای راحتی کار می توانید آنها را در مایکروویو به مدت ۳۰ ثانیه قرار دهید. وقتی مخلوط یکدست شد، پودر وانیل و رب لوبیا وانیلی را وارد کنید و اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود.

تا زمانی که مخلوط خنک می شود، سفیده تخم مرغ ، شکر ، خامه تارتار و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت گرم کنید تا خوب مخلوط شود. سپس کاسه را روی یک آب قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را مرتباً هم بزنید تا زمانی که یک دماسنج ۱۶۰ درجه فارنهایت را نشان دهد. این کار باید حدود شش تا هشت دقیقه طول بکشد.

هنگامی که مخلوط به حرارت مورد نظر رسید، آن را برداشته سریع آن را هم بزنید تا به درجه ۹۰ فارنهایت برسد. این کار تا ۷ دقیقه طول می کشد پس حوصله داشته باشید. به تدریج کره را وارد کنید تا ترکیب خوبی بدست بیاید. در انتها، وانیل و شکلات سفید سرد بریزید و خوب هم بزنید.

اگر شکلات سفید دوست ندارید، می توانید از استفاده نکنید.

مرحله پنجم: مواد را به کیک خود اضافه کنید

در مرحله آخر به آماده شدن کیک خوشمزه تان نزدیک می شوید. کافی است مواد خامه ای را که درست کردید به لایه لایه کیک خود بمالید. اگر نتوانستید سه عدد کیک درست کنید، همان یک عدد را با چاقو با دقت به صورت افقی برش دهید و به سه قسمت تقسیم کنید.

شما می توانید با هر چیزی که دوست دارید مانند موز یا توت فرنگی به آن اضافه کنید. بعد از مالیدن خامه، کیک را درون یخچال قرار دهید.

این روش یکی از بهترین ها و خوشمزه ترین راه برای تهیه کیک وانیلی است. شما چه راه هایی را امتحان کردید؟

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *