آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون دارچینی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
شیرینی ماکارون دارچینی یک شیرینی خوشمزه فرانسوی است که می توانید به عنوان یک شیرینی میان وعده دلپذیربه همراه چای یا قهوه نوش جان کنید. در ادامه با ما با آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون دارچینی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارون دارچینی
سفیده ۴ تخم مرغ بزرگ
۱ و نیم پیمانه آرد بادام
۱ و یک چهارم پیمانه شکر قنادی
نصف قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
سه چهارم پیمانه شکر
هم چنین بخوانید: آموزش طرز تهیه کاپ کیک لیمویی
مواد لازم برای فیلینگ
۱۱۳ گرم (۴ اونس) پنیر خامه ای نرم شده
۳ قاشق غذا خوری کره نرم شده
۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل
۱ و نیم پیمانه شکر قنادی
دارچین ساییده شده اضافی
طرز تهیه
- سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بریزید؛ بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند. آرد بادام، ۱ و یک چهارم پیمانه شکر قنادی و دارچین را دو بار با هم الک کنید.
- فر را از قبل با دمای ۱۶۳ درجه سانتی گراد گرم کنید. سفیده ها را با سرعت متوسط بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. به تدریج شکر را اضافه کنید، هر بار یک قاشق غذاخوری، آنقدر زیاد بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. مخلوط آرد بادام را اضافه کنید و فولد کنید (دورانی هم بزنید).
- مخلوط را داخل یک فریزر بریزید و یک سوراخ کوچک در گوشه ای آن ببرید،. کوکی هایی به قطر 2.5 سانت را با فاصله ی ۵ سانت روی کاغذ روغنی قرار دهید. آن ها را بپزید تا زمانی که قهوه ای ملایم شود و هنگامی که لمسش کردید احساس سفتی کنید، ۹ الی ۱۲ دقیقه. کوکی ها را روی کاغذ بگذارید بماند و روی قفسه ی سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.
- برای فیلینگ، در یک کاسه ی کوچک، پنیر خامه ای و کره را بزنید تا خامه ای شود. وانیل را اضافه کنید. شکر قنادی را را به تدریج اضافه کنید تا نرم شود. حدود ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مخلوط قوام دار شود.
- حدود یک چهارم قاشق چای خوری از فیلینگ را در کف هر نصف کوکی بریزید و پخش کنید؛ نیمه ی دیگر کوکی ها را روی آن قرار دهید. دارچین اضافه روی آن بپاشید. در ظروفی که هوا در آن نفوذ نمی کند داخل یخچال نگه دارید.
حقایق غذایی
۱ کوکی ساندویچی: ۶۰ کالری، ۳ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع)، ۳ میلی گرم کلسترول، ۱۵ میلی گرم سدیم، ۹ گرم کربوهیدرات (۸ گرم قند، فیبر ۰)، ۱ گرم پروتئین.
منبع: TASTEOFHOME