آموزش طرز تهیه آش بلغور

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

آش بلغور یک آش مقوی و مفید است که به سادگی تهیه می شود و می توانید از خوردن آن لذت ببرید. بلغور مملو از مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های بسیار است. خوردن آش بلغور به سلامت قلب و دستگاه گوارش کمک می کند. در این مطلب با ما با معرفی دستور تهیه این آش همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش بلغور

  • ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۲ قاشق غذا خوری لوبیا قرمز
  • ۲ قاشق غذاخوری لوبیا چیتی
  • ۲ قاشق غذاخوری نخود
  • ۲ قاشق غذاخوری عدس
  • ۵۰۰ گرم سبزی آش (تره – جعفری – گشنیز – اسفناج یا برگ چغندر)
  • ۳ حبه سیر
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • مقداری فلفل سیاه
  • ۲/۱ پیمانه چغندر نگینی (دلخواه)
  • مقداری پودر گل زعفران (دلخواه)
  • ۲۵۰ گرم کشک
  • پیاز داغ – نعنا داغ – سیر داغ

هم چنین بخوانید: دستور تهیه شیرینی کره بادام زمینی

آش بلغور

طرز تهیه

حبوبات و بلغور را یک الی دو روز قبل خیس کنید. حبوبات و بلغور و چغندر را بپزید بعد از آنکه نیم پز شد سبزی را اضافه کنید، سیر را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه و پودر گل زعفران را هم اضافه کنید. بعد از اینکه کاملا پخته شد، کشک و مقداری پیاز داغ و نعنا داغ به آن اضافه کنید. بعد از اینکه چند قل زد از روی اجاق بردارید. در ظرف کشیده و تزیین کنید.

شما آش دوست دارید؟ این آش را چگونه درست می کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *