آموزش طرز تهیه آش بلغور
آش بلغور یک آش مقوی و مفید است که به سادگی تهیه می شود و می توانید از خوردن آن لذت ببرید. بلغور مملو از مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین های بسیار است. خوردن آش بلغور به سلامت قلب و دستگاه گوارش کمک می کند. در این مطلب با ما با معرفی دستور تهیه این آش همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه آش بلغور
- ۱ پیمانه بلغور گندم
- ۲ قاشق غذا خوری لوبیا قرمز
- ۲ قاشق غذاخوری لوبیا چیتی
- ۲ قاشق غذاخوری نخود
- ۲ قاشق غذاخوری عدس
- ۵۰۰ گرم سبزی آش (تره – جعفری – گشنیز – اسفناج یا برگ چغندر)
- ۳ حبه سیر
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- مقداری فلفل سیاه
- ۲/۱ پیمانه چغندر نگینی (دلخواه)
- مقداری پودر گل زعفران (دلخواه)
- ۲۵۰ گرم کشک
- پیاز داغ – نعنا داغ – سیر داغ
هم چنین بخوانید: دستور تهیه شیرینی کره بادام زمینی

طرز تهیه
حبوبات و بلغور را یک الی دو روز قبل خیس کنید. حبوبات و بلغور و چغندر را بپزید بعد از آنکه نیم پز شد سبزی را اضافه کنید، سیر را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه و پودر گل زعفران را هم اضافه کنید. بعد از اینکه کاملا پخته شد، کشک و مقداری پیاز داغ و نعنا داغ به آن اضافه کنید. بعد از اینکه چند قل زد از روی اجاق بردارید. در ظرف کشیده و تزیین کنید.
شما آش دوست دارید؟ این آش را چگونه درست می کنید؟