آموزش روش های خشک کردن گل ها
گل ها هدایای بسیار خاطره انگیزی هستند، اما عمر کوتاهی دارند و سریع خراب می شوند. بهترین راه برای نگهداری گل های طبیعی، خشک کردن آن ها است. در ادامه با معرفی بهترین روش های خشک کردن گل ها با ما همراه باشید.
روش های خشک کردن گل ها
مایکروویو
گل ها را به جای اینکه هفته ها منتظر بمانید، با استفاده از مایکروویو در عرض چند دقیقه خشک کنید. فشار دادن گل در مایکروویو گزینه ای کاملاً بی خطر برای کسانی است که به دنبال صرفه جویی در وقت و منابع هستند. برای استفاده از این روش به چند بشقاب سرامیکی ، چند فیلتر قهوه ، کتاب سنگین و مایکروویو خود نیاز خواهید داشت.
ژل سیلیکا
اگر می خواهید گلهای شما دقیقاً مانند گل های باغچه طبیعی به نظر برسند ، سعی کنید از ژل سیلیکا استفاده کنید. این ماده را می توان در فروشگاه های صنایع دستی یافت و با گل های محکم مانند زینیا یا گل سرخ بهتر کار می کند. کافی است شما شکوفه های خود را در یک ظرف بزرگ از ژل سیلیکا قرار دهید. در طی چند روز تا یک هفته ، گل های زنده و حفظ شده خود را مشاهده کنید.
فشرده سازی
برای استفاده از گل های خشک شده برای مواردی فراتر از تزئینات خانگی ، از روش فشرده سازی استفاده کنید. پالومارس می گوید: “اگرچه این روش می تواند وقت گیر باشد ، اما به تلاش کمی نیاز دارد و نتایج فوق العاده ای به همراه دارد.” برای انجام این روش، داخل یک کتاب سنگین، یک صفحه را با کاغذ روغنی یا کاغذ موم ورق بزنید و گل ها را به صورت رو به پایین بچسبانید تا همپوشانی نداشته باشند. کتاب را ببندید و هفت تا ۱۰ روز دست نخورده رها کنید. هنگامی که همه رطوبتشان از بین رفت ، از گلهای فشرده شده خود برای ساختن نشانک ، لوازم التحریر ، یا پر کردن یک قاب عکس برای زیبا سازی دیوار استفاده کنید.
هوای آزاد
آویز کردن دسته گل ها به صورت وارونه ، سنتی ترین روش برای خشک کردن گل ها است. برای انجام این کار کافی است گل ها را در یک دسته جمع کنید و ساقه ها را با یک بند محکم کنید. در محوطه ای با تهویه مناسب و دور از نور مستقیم آفتاب ، وارونه آویزان کنید. طی چند هفته گل های خشک زیبا به رنگ های جذاب خواهید داشت.
گلدان
خشک کردن گلها در گلدان بی دردسر است. ساقه ها را در آب قرار دهید. پس از تبخیر آب ، گلها باید به صورت راست و پوسیده باشند ، اما خشک هستند. به سادگی از گلدان ها به عنوان دکوراسیون میز می توانید استفاده کنید یا گل ها را جدا کنید ، یک نوار را در اطراف ساقه ها ببندید و روی دیوار آویزان کنید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای عکاسی از گل ها
موم
فرو بردن گل ها در موم دشوارترین روش برای حفظ آنها است. پالومارس می گوید ، موم پارافین متداول است ، اما موم سویا به دلیل اینکه در دسترس و سازگار با محیط زیست است ، رواج بیشتری پیدا کرده است. بهترین زمان برای حفظ شکوفه های شما در موم در پایان عمر مفید آنها ، وقتی حدود یک هفته از آنها لذت می برید و آنها در شکوفایی کامل هستند می باشد. Palomares تصدیق می کند که حفظ گل های شما در موم آسان نیست. “اما پس از آویختن آن ، می توانید گل ها را طولانی تر از آنچه تصور می کنید ماندگار سازید.”
شما از چه روشی برای خشک کردن گل ها استفاده می کنید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: READERSDIGEST