آموزش دستور تهیه سوپ هویج وگن

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

سوپ هویج وگن یک غذای مغذی و کم چربی است. هویج یکی از سبزیجات ریشه ای ترد ، خوشمزه و بسیار مقوی و به ویژه منبع خوبی از بتا کاروتن، فیبر، ویتامین K1، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. در این مطلب به بررسی دستور تهیه سوپ هویج وگن می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج وگن

۱ پیاز متوسط خرد شده

۲ ساقه ی کرفس خرد شده

۱ قاشق غذا خوری روغن کانولا

۴ پیمانه آب سبزیجات پخته

۴۵۰ گرم هویج حلقه شده

۲ عدد سیب زمینی بزرگ پوست کنده و مکعبی

۱ قاشق چای خوری نمک

۴/۱ قاشق چای خوری فلفل

برگ گشنیز تازه اختیاری

هم چنین بخوانید: آموزش طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه سوپ هویج وگن

  1. در یک قابلمه بزرگ، پیاز و کرفس را در روغن تفت دهید تا نرم شوند. آب سبزیجات پخته، هویج و سیب زمینی را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاورد، سپس حرارت را کم کنید؛ درش را بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شود. از روی حرارت بردارید تا کمی کند خنک شود.
  2. به مخلوط کن انتقال دهید، درش را بگذارید و مخلوط کنید، سپس به  قابلمه برگردانید، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت دهید. در صورت تمایل روی آن گشنیز بریزید.

حقایق غذایی

۱ پیمانه: ۱۷۶ کالری، ۳ گرم چربی (چربی اشباع شده ۰)، کلسترول ۰، ۷۱۰ میلی گرم سدیم، ۳۵ گرم کربوهیدرات (۷ گرم قند، ۴ گرم فیبر)، ۴ گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: ۲ نشاسته، ۲/۱ چربی.

سوپ مورد علاقه شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *