آموزش دستور تهیه سوپ هویج وگن
سوپ هویج وگن یک غذای مغذی و کم چربی است. هویج یکی از سبزیجات ریشه ای ترد ، خوشمزه و بسیار مقوی و به ویژه منبع خوبی از بتا کاروتن، فیبر، ویتامین K1، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. در این مطلب به بررسی دستور تهیه سوپ هویج وگن می پردازیم.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه سوپ هویج وگن
۱ پیاز متوسط خرد شده
۲ ساقه ی کرفس خرد شده
۱ قاشق غذا خوری روغن کانولا
۴ پیمانه آب سبزیجات پخته
۴۵۰ گرم هویج حلقه شده
۲ عدد سیب زمینی بزرگ پوست کنده و مکعبی
۱ قاشق چای خوری نمک
۴/۱ قاشق چای خوری فلفل
برگ گشنیز تازه اختیاری
هم چنین بخوانید: آموزش طرز تهیه آش بلغور
طرز تهیه سوپ هویج وگن
- در یک قابلمه بزرگ، پیاز و کرفس را در روغن تفت دهید تا نرم شوند. آب سبزیجات پخته، هویج و سیب زمینی را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاورد، سپس حرارت را کم کنید؛ درش را بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شود. از روی حرارت بردارید تا کمی کند خنک شود.
- به مخلوط کن انتقال دهید، درش را بگذارید و مخلوط کنید، سپس به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت دهید. در صورت تمایل روی آن گشنیز بریزید.
حقایق غذایی
۱ پیمانه: ۱۷۶ کالری، ۳ گرم چربی (چربی اشباع شده ۰)، کلسترول ۰، ۷۱۰ میلی گرم سدیم، ۳۵ گرم کربوهیدرات (۷ گرم قند، ۴ گرم فیبر)، ۴ گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: ۲ نشاسته، ۲/۱ چربی.
سوپ مورد علاقه شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: TASTEOFHOME