آموزش تهیه آلفردو فتوچینی با میگوی تند

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

فتوچینی به پاستاهایی با شکل مسطح که روبانی شکل هستند گفته می ­شود. در واقع “fettuccine “در ایتالیایی به معنای “روبان های کوچک” است. فتوچینی یک پاستای ضخیم و صاف است که می تواند تازه یا خشک باشد. در این مطلب با آموزش تهیه فتوچینی با میگوی تند با ما همراه باشید.

مواد لازم

۱ بسته فتوچینی ( در حدود ۴۵۳ گرم)

۵ حبه سیر رنده شده

۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده

۳ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

حدود ۹۰۰ گرم میگو پخته نشده­ی متوسط، پوست کنده و همچنین رگ آن را بگیرید

۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ قاشق چایخوری رزماری خشک، پودر شده

۱ قاشق چایخوری پونه­ ی کوهی خشک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل درشت خورد شده

۱ شیشه سس آلفردو حدود ۴۲۵ گرم

۴/۳ پیمانه آب مرغ

هم چنین بخوانید: طرز تهیه پاستا ایتالیایی به صورت تصویری

طرز تهیه آلفردو فتوچینی

  1. فتوچینی­ ها را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید، در همین موقع سیر و فلفل قرمز را در کره و روغن در یک ماهی­ تابه بزرگ سرخ کنید، میگوها و چاشنی­ ها را اضافه کنید، ۴تا ۶ دقیقه بپزید و هم بزنید تا زمانی که میگوها صورتی شوند.
  2. در سس آلفردو و آب گوشت مخلوط میگوها را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید. فتوچینی­ ها را بکشید و با مخلوط میگو سرو کنید.

  حقایق غذایی

۱ وعده: ۴۲۷ کالری، ۱۴ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع)، ۱۶۵ میلی­گرم کلسترول، ۴۹۱ میلی­گرم سدیم، ۴۶ گرم کربوهیدرات (۲ گرم قند، ۳ گرم فیبر)، ۲۹ گرم پروتئین

آیا شما تا حالا فتوچینی درست کردین؟ دستور تهیه شما به صورت هست؟

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *