آموزش تهیه آلفردو فتوچینی با میگوی تند
فتوچینی به پاستاهایی با شکل مسطح که روبانی شکل هستند گفته می شود. در واقع “fettuccine “در ایتالیایی به معنای “روبان های کوچک” است. فتوچینی یک پاستای ضخیم و صاف است که می تواند تازه یا خشک باشد. در این مطلب با آموزش تهیه فتوچینی با میگوی تند با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد لازم
۱ بسته فتوچینی ( در حدود ۴۵۳ گرم)
۵ حبه سیر رنده شده
۱ عدد فلفل قرمز، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
حدود ۹۰۰ گرم میگو پخته نشدهی متوسط، پوست کنده و همچنین رگ آن را بگیرید
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری رزماری خشک، پودر شده
۱ قاشق چایخوری پونه ی کوهی خشک
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل درشت خورد شده
۱ شیشه سس آلفردو حدود ۴۲۵ گرم
۴/۳ پیمانه آب مرغ
هم چنین بخوانید: طرز تهیه پاستا ایتالیایی به صورت تصویری
طرز تهیه آلفردو فتوچینی
- فتوچینی ها را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید، در همین موقع سیر و فلفل قرمز را در کره و روغن در یک ماهی تابه بزرگ سرخ کنید، میگوها و چاشنی ها را اضافه کنید، ۴تا ۶ دقیقه بپزید و هم بزنید تا زمانی که میگوها صورتی شوند.
- در سس آلفردو و آب گوشت مخلوط میگوها را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید. فتوچینی ها را بکشید و با مخلوط میگو سرو کنید.
حقایق غذایی
۱ وعده: ۴۲۷ کالری، ۱۴ گرم چربی (۷ گرم چربی اشباع)، ۱۶۵ میلیگرم کلسترول، ۴۹۱ میلیگرم سدیم، ۴۶ گرم کربوهیدرات (۲ گرم قند، ۳ گرم فیبر)، ۲۹ گرم پروتئین
آیا شما تا حالا فتوچینی درست کردین؟ دستور تهیه شما به صورت هست؟
منبع: TASTEOFHOME