آموزش تصویری تهیه کیک ردولوت (کیک مخملی قرمز)

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کیک ردولوت یک کیک خوشمزه است که بسیار راحت هم تهیه می شود. در ادامه در این مطلب با ما با بررسی دستور تهیه کیک ردولوت همراه باشید.

مواد لازم

۲/۱ پیمانه کره ، نرم

۱ و ۲/۱ پیمانه شکر

۲ تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده

۲ بطری (حدود ۲۸ گرم) رنگ غذای قرمز

۱ قاشق غذاخوری سرکه­ سفید

۱ قاشق چای­خوری عصاره­ وانیل

۲ و ۴/۱ پیمانه آرد کیک

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چای خوری نمک

۱ پیمانه باتر میلک

مواد لازم برای کرم بین و روی کیک

۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۲/۱ پیمانه آب سرد

۲ پیمانه کره­ نرم شده

۲ قاشق چای­خوری عصاره­ وانیل

۳ و ۲/۱ پیمانه شکر شیرینی پزی

هم چنین بخوانید: آموزش ویدیویی تهیه کیک شیر داغ

طرز تهیه کیک ردولوت

  1. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و شکر را تا زمانی که سبک و نرم شود با همزن بزنید. تخم مرغ­ها را یکی یکی اضافه کنید، بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ خوب هم بزنید. رنگ غذا، سرکه و وانیل را اضافه کنید. در کاسه­ای دیگر آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس به مخلوط کره و شکر و تخم مرغ، به همراه باتر میلک به طور متناوب اضافه کنید. بعد از هر مرحله اضافه کردن خوب هم بزنید.
  2. مواد آماده شده را، در دو ظرف گرد که با روغن چرب و آرد پاشی شده، بریزید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که یک خلال دندان را وسط آن فرو کردید و بیرون آوردید چیزی به آن نچسبد. لایه­های کیک را ۱۰ دقیقه قبل از خارج کردن از ظرف­ها خنک کنید روی قفسه­ی سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  3. برای روکش کیک، آب و نشاسته­ی ذرت را در یک ماهی­تابه­ی کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. ۲ تا ۳ دقیقه بهم بزنید تا غلیظ و مات شود. در دمای اتاق خنک کنید. کره و وانیل را با هم مخلوط کنید تا سبک و نرم شود و با مخلوط نشاسته­ی ذرت مخلوط کنید. به تدریج شکر شیرینی پزی را اضافه کنید، هم بزنید تا سبک و نرم شود. بین لایه­های  و روی کیک بمالید. می­توانید با خرده­های کیک تزیین کنید.

نکات

برای تهیه خرده کیک، کیک ­ها را به قطعات تقسیم کرده و در غذاساز قرار می­دهیم و مخلوط می­کنیم. صبرکنید تا خرده کیک ­ها شکل بگیرند. یک تکه کیک ۲/۱ تا ۴/۳ پیمانه خرده کیک می ­دهد.

حقایق غذایی

  1 تکه: کالری ۵۹۵، چربی ۳۴ گرم (چربی اشباع ۲۱ گرم)، کلسترول ۱۱۵ میلی گرم، سدیم ۵۶۴ میلی گرم، کربوهیدارت ۷۱گرم (قند ۵۲ گرم، فیبر ۱ گرم)، پروتئین ۴ گرم.

شما تا به حال کیک ردولوت درست کردین؟ آیا از همین دستور استفاده کردین یا روش متفاوتی داشتین؟

منبع: TASTEOFHOME

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *