آموزش تصویری تهیه کوکی زنجبیلی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

کوکی زنجبیلی از آشپزی آلمان و هلند آمده است و بیشتر در فصل سرما (نزدیک به کریسمس) تهیه میشود. طعم تند و تیز زنجبیل و مقدار خیلی کمی فلفل سفید این کوکی را بسیار دلپذیر می کند. چیز دیگری که باعث زیبایی و متفاوت شدن کوکی زنجبیلی است روکش سفید رنگ زیبایی است که خیلی راحت از حل کردن پودر قند در آب جوش تهیه میشود. این مدل کوکی را می توانید همراه با چای یا قهوه به عنوان عصرانه میل کنید و از آن لذت ببرید.

هم چنین بخوانید: ترفند تهیه بهترین براونی!

کوکی زنجبیلی یکی از خوشمزه ترین انواع کوکی هاست که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و به خاطر زنجبیل موجود در آن عطر و طعم بینظیری دارد.در این مطلب می خواهیم طرز تهیه این کوکی را به صورت تصویری آموزش دهیم با ما همراه باشید.

منبع: irancook و READERSDIGEST

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *